ΠΕΡΙΟΧΗ

Το ξενοδοχειο Saint George βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχη του Νέου Μαρμαρά, στη Σιθωνία Χαλκιδικής σε ελάχιστη απόσταση από ένα απομονωμένο όρμο με θέα τον Τορωναίο Κόλπο. Το ξενοδοχείο Saint George είναι ένα Boutique Hotel, κτισμένο απέναντι από τα Σπαλαθρονήσια της Χαλκιδικής και σε απόσταση 30 μέτρων από την ακτή.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου ονομάζεται Κουτσουπιά, απέναντι από τα Σπαλαθρονήσια, σε πολύ μικρή απόσταση από τον Νέο Μαρμαρά και το Πόρτο Καρράς. Η περιοχη του Τορωναίου κόλπου απέναντι από τα Σπαλαθρονήσια χαρακτηρίζεται από τη φυσική της ομορφιά και τις πολλές επιλογές τοπίου και δραστηριοτήτων, για κάθε είδους απόδραση, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Η ευρύτερη περιοχή χαρακτηρίζεται από πλούσια βλάστηση με θάμνους, βότανα, πεύκα, ελιές και πολλά ακόμα είδη δένδρων. Ο συνδυασμός του τοπίου μαζί με τους δεκάδες κολπίσκους προσφέρονται για μοναδικούς περιπάτους και κολύμπι ενώ οι λάτρεις του φρέσκου ψαριού θα μείνουν ενθουσιασμένοι από τις διάφορες επιλογές.


ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Η κολύμβηση στον Τορωναίο κόλπο είναι μοναδική εμπειρία. Ο Τορωναίος κόλπος είναι γνωστός για τα ήρεμα, ζεστά νερά του. Οι δεκάδες παραλίες ανατολικά και δυτικά του ξενοδοχείου θα ικανοποιήσουν τους λάτρεις της ήσυχης θάλασσας. Εξερευνήστε τους όρμους και τις απομονωμένες παραλίες γύρω από τα Σπαλαθρονήσια.


ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Ο ιστορικός οικισμός του Παρθενώνα συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την όμορφη θέα σε ένα ορεινό τοπίο που απέχει 15 χιλιόμετρα. Οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν ανάμεσα στα γραφικά σπίτια και να επισκεφτούν την μικρή βυζαντινή εκκλησία, απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα της περιοχής.


ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ

Γραφικές ψαροταβέρνες δίπλα στο κύμα, σας περιμένουν με φρέσκο ψάρι και λαχταριστές λιχουδιές για να ικανοποιήσουν τις γευστικές σας προτιμήσεις. Επιπλέον, αν χρειαστείτε κάτι άμεσο για τις καθημερινές σας ανάγκες, υπάρχουν κοντινά mini market για την εξυπηρέτησή σας.


ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Οι διαδρομές που μπορούν να επιλέξουν οι περιπατητές είναι αναρύθμητες, ανάμεσα στις παραλίες και τις καταπράσινες πλαγιές. Διαδρομές κάτω από την σκιά των πεύκων, δίπλα από πολλές παραλίες και κολπίσκους του Τορωναίου, ή επάνω στις πλαγιές του Μελιτωνα.

ΧΑΡΤΗΣ

Click to open a larger map

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Koutsoupia – Spalathronisia
Neos Marmaras, Sithonia
Halkidiki, Greece
Zip : 63081

Tel : +30 2375 0 53 007
Fax : +30 23750 71 655

Due to management changes, we can't provide our online booking services at this moment.
As a result our e-mail address and our booking form are temporarily out of order, until further notice.
For more information, Q&A and bookings, please call at +30 2375 0 53 007 (Fax +30 23750 71 655)

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ